Ny mottagning för Sjöstadsdoktorns unga

Vi riktar oss till dig som är 16-22 år gammal och är listad hos oss på Sjöstadsdoktorn.
Vi hjälper dig med:
-frågor om kroppen
-frågor om sex och relationer
-graviditetstest eller test för könssjukdomar
-vägledning om du mår dåligt
-frågor kring HBTQI

Välkommen att boka tid direkt på webben, via 1177 hos oss. Är du inte listad här kan du göra det på nätet via 1177, eller i vår reception.
Mottagningen startar 16/9, onsdagar klockan 16-19.

Vi som jobbar på mottagningen är:

Airene Lindfors, leg läkare, Specialist i allmänmedicin.
Airene Lindfors har arbetet som läkare i 24 år och 13 av dem i Sjöstaden som specialist i allmänmedicin. Hon har god kännedom om området och befolkning. Hon stortrivs med sitt arbete på Sjöstadsdoktorn. Innan Airene utbildade sig till allmänläkare arbetade hon inom gynekologi och könspoliklinik under några år på Gävle sjukhus. Under 2019 har hon studerat på Ersta högskola och fortbildat sig inom klinisk sexologi.

"att jobba med unga och deras frågor kring hälsa och sexualitet samt HBTQI frågor är något jag tycker är viktigt och givande, det är så roligt att träffa mina ungdomar som jag sett växa upp här i Sjöstan"

Carina Eikner, Undersköterska
Carina Eikner har lång erfarenhet inom vården och är van vid provtagning och omvårdnad. Hon har jobbat hos oss på Sjöstadsdoktorn sedan 2018 och har tidigare erfarenhet av att jobba med unga patienter.

Vi samarbetar med Ericastiftelsen gällande samtal och stöd vid svårigheter i livet. Vi har god kännedom om övriga vårdaktörer i Stockholm dit vi kan remittera våra patienters vid behov.


Sjöstadsdoktorn, Aktergatan 17, 120 66 Stockholm, tel 08-510 60 955, fax 08-643 40 15